طاجن دجاج ليبي | صينية بطاطس بالفراخ بتتبيلة اللبن (الحليب) بدون صلصة الطماطم

نوفمبر 01, 2020






طاجن فراخ بتتبيلة اللبن (الحليب) بدون صلصة الطماطم بيكون احلى من غير الصلصة الحمرا طعم المرقة النازلة واضح اكتر .


نقطع الخضار بسمك يتناسب انها تستوي مع بعضها في نفس الوقت و اكون متبلة الفراخ 4ساعات او ليلة في التتبيلة :


لبن كامل الدسم

ثوم مهروس

زيت زيتون

رشة فلفل حار

اكليل جبل 

زعتر

زنجبيل

رشة ملح

بهارات دجاج

شوية عسل ابيض 

عصير ليمون

لبن متلا نص كوب 


بعد ما نحط الخضار في الصينية نحط الفراخ المتبلة و نسكب باقي التتبيلة على كل الخضار


نغطيها بفويل و ندخلها الفرن على حرارة 180 فوق و تحت و اول ما تستوي الفراخ نشيل الفويل عشان تتحمر و يتبخر السائل حسب انا عايزة تقل الصلصة النازلة ازاي ... ممكن لما هنحمر وش الفراخ نحط زبدة عليها الاول .



You Might Also Like

0 التعليقات

أكتب تعليقاً على هذا الموضوع و سيتم نشره فور مشاهدته