بيتزا بعجينة سهلة | البيتزا الليبية البسيطة | بيتزا غير ال متعودة عليها

مايو 27, 2018









كوب و نص ماء
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة خميرة خبز
سكر
ملح
دقيق 

العجين يكون وسط لا لين ولا قاسي

نخليها تختمر و نرجع نعجنها تاني و نخليها ترتاح 10 دقايق فقط ونبدا نشتغل بيها

الفرن يكون ساخن مسبقا ع درجة حرارة 250 من فوق وتحت ،  لحتى ما اتطول ف الفرن و تنشف 


وهدي شكل العجينة من جوا



You Might Also Like

0 التعليقات

أكتب تعليقاً على هذا الموضوع و سيتم نشره فور مشاهدته