اسفنج ليبي | سفنز الليبي | الفطاير المقلية الليبية | السفنز الليبي ... الإسفنج الليبي
أكتوبر 15, 2017كوبين و نصف دقيق
ملعقة صغيرة سكر
ملح
ملعقة صغيرة خميرة بيرة (خميرة التخمير)
ماء كافي للعجن
نكون العجينة متماسكة بس مش صلبة جدا يعني وسط سهل فردها
نخليها تختمر و تتضاعف بالحجم
بعدين نقسمها كور صغيرة و نفرد بالكرة و نقلي بزيت ساخن غزير
لو تحبوه كله فقاعات حطوا بالملعقه زيت ساخن ع وجه السفنز قبل لا تقلبوه ع الوجه الني!
0 التعليقات
أكتب تعليقاً على هذا الموضوع و سيتم نشره فور مشاهدته